Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Service Coördinator?
Heb je affiniteit en ervaring binnen de installatietechniek?
En heb je tussen de 5 en 10 jaar ervaring? Dan is Piels op zoek naar jou!

Piels technische installaties BV is een middelgroot technisch installatiebedrijf met een team van 60 medewerkers. Onze klantenkring bestaat o.a. uit particulieren, aannemers, gemeenten, architecten, onderwijsinstellingen en woningbouwverenigingen.

De functie:

Als Service Coördinator ben je bezig met het coördineren en zelfstandig plannen van werkzaamheden van een groep service- en onderhoudsmedewerkers. Dit doe je onder functionele verantwoordelijkheid van de projectleider technisch beheer. Daarnaast neem je binnenkomende storingen aan, registreer en verdeel je deze onder de toegewezen medewerkers of onderaannemers. Ook informeer je opdrachtgevers schriftelijk en/of telefonisch over de uitvoering van de werkzaamheden.

Belangrijk in je werk is dat je wekelijks een planningsoverleg organiseert met de projectleider(s) technisch beheer. Administratie, zoals de gegevens ten behoeve van monteurs, standaardformulieren en onderhoudsplanning, horen ook bij je takenpakket.

Over jou:

  • 5-10 jaar relevante werkervaring.
  • Bekend met technische tekenprogramma’s.
  • Ervaring binnen de installatietechniek.
  • Resultaatgericht en in staat planningen te bewaken.
  • In het bezit van een geldig VCA-diploma.

Wij bieden:

Een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een gezonde onderneming. Uitstekende en marktconforme primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht deze functie u aanspreken, dan graag uw sollicitatiebrief voorzien van cv en met vermelding van de functie sturen naar:
Piels technische installaties B.V.
T.a.v. M. van Venrooij-Piels
Vinkenveld 6
5249 JP Rosmalen

U kunt ook via de website solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer via de website