Piels Technische Installaties en de Baderie werken vanuit dezelfde mentaliteit als Hoppenbrouwers Techniek. We delen een gezamenlijke toekomstvisie over techniek. Een gezamenlijke visie vraagt ook één naam. Met ingang van 1 juli gaat Piels Technische Installaties en  Baderie Piels verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek BV en Baderie Hoppenbrouwers.

In februari 2019 zijn we aangesloten bij Hoppenbrouwers Techniek. Piels Technische Installaties is als W-installateur al jaren een betrouwbare partner voor gerenommeerde landelijke bouwbedrijven. Grootschalige bouwprojecten worden in 3D-modellen uitgewerkt. Met het leveren van digitaal maatwerk dankzij het Building Information Model (BIM) bewijst Piels dat het met zijn tijd meegaat. Baderie Piels is al jaren een begrip in Rosmalen en omstreken als het gaat om renovatie (of installatie) van badkamers  door eigen vakmensen. Met onze kennis op het gebied van werktuigbouwkundige installaties zijn wij een mooie aanvulling voor Hoppenbrouwers.

De vestiging in Rosmalen zal zich blijven richten op het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor woningbouw en utiliteit. En vanuit de Baderie nieuwe of renovatie van complete badkamers.

Hoppenbrouwers Techniek is de totaalinstallateur die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak, in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 10 vestigingen in heel Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De meer dan 1000 medewerkers staan op 1 binnen het bedrijf: tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waarmaken: de beste en duurzaamste installateur van Nederland worden.