Marga van Venrooij en Jozet den Otter, eigenaressen van Piels Installatie en Baderie Piels te Rosmalen sluiten met ingang van 12 februari 2019 aan bij Hoppenbrouwers Techniek BV.

Ons familiebedrijf bestaat bijna 60 jaar, vertellen Marga en Jozet. Vader Jo Piels ging in 1960 met de bakfiets, een stuk pijp en wat gereedschap langs de deuren in Rosmalen. Hij voorzag iedereen van een gashaard en later van cv-ketels. Jaren geleden al heeft hij een stapje terug gedaan maar is op z’n 82e nog dagelijks betrokken in het bedrijf. Samen met Jozet zijn we jaren terug langzaam in het bedrijf gerold en hebben we het overgenomen. Jozet is samen met haar man Sjoerd verantwoordelijk voor de Baderie en ik ben samen met mijn man Niek verantwoordelijk voor de installatietak van Piels.

Waarom sluit Piels aan bij Hoppenbrouwers?
Marga: “Wij willen het beste voor onze medewerkers en zijn veel bezig met de toekomst. Hierdoor moesten we al na gaan denken over opvolging van ons bedrijf. Op dit moment is er vanuit de familie geen opvolging. Onze medewerkers zijn erg loyaal, daarom willen we het goed voor ze regelen.” Jozet: “We zien Hoppenbrouwers als een verlengstuk van onze organisatie, zij zetten medewerkers ook op één. Ze bestaan meer dan 100 jaar en zijn in onze ogen toekomstbestendig. Daarnaast zijn zij al verder als het gaat om innovatie, duurzaamheid en het opleiden van medewerkers. Hierdoor ontstaan er voor onze medewerkers mooie kansen om door te groeien binnen het bedrijf. Wij zijn juist met onze kennis op het gebied van werktuigbouwkundige installaties weer een mooie aanvulling voor Hoppenbrouwers.

Wat verandert er voor u als klant? Piels Installaties BV en Baderie Piels BV gaan verder onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek en blijft als zelfstandige vestiging in Rosmalen opereren. Marga en Niek en Jozet en Sjoerd blijven het aanspreekpunt voor deze vestiging. Daarmee staan we er borg voor dat deze integratie voor u als klant en voor onze werknemers zo geruisloos als mogelijk zal verlopen. Schroom niet om bij vragen contact met ons op te nemen.

Wat betekent dit voor onze Piels werknemers?
U zult begrijpen dat wij dit nieuws uiteraard eerst intern gedeeld hebben alvorens wij het aan u kenbaar konden maken. Daarom zou het kunnen dat u al op de hoogte bent van dit nieuws. In de komende weken gaan de medewerkers van Piels en Hopppenbrouwers elkaar beter leren kennen.

Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek vindt haar oorsprong in het Brabantse Udenhout en is een moderne totaalinstallateur die streeft naar duurzaam ondernemen. De medewerkers staan er op nummer één, tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie. Vanuit acht vestigingen, verzorgen zij elke dag opnieuw kwalitatief hoogstaande oplossingen. In 2018 bestond het bedrijf 100 jaar en ontving het uit handen van commissaris van de koning Wim van der Donk het predicaat Koninklijk. De vestiging in Rosmalen zal zich blijven richten op het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor woningbouw en utiliteit. En vanuit de Baderie nieuwe of renovatie van complete badkamers.

Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek BV; “De integratie met Piels is een win-win situatie. Een Brabants bedrijf om de hoek waar onze normen en waarden bijna gelijk zijn. Het is fijn er zo’n ondernemende familie bij te krijgen. Piels is een mooie aanvulling op onze werktuigbouwkundige activiteiten. We heten onze nieuwe collega’s dan ook van harte welkom.”

Voor iedereen die kennis wil maken met ons bedrijf en onze vakmensen zijn van harte welkom tijdens onze open dag op 24 februari a.s. Meld u aan via www.hoppenbouwerstechniek.nl. Voor meer informatie neem contact met ons op of maak een afspraak.

Lees hier het PERSBERICHT