Ben jij op zoek naar een leuke baan, bbl-traject, duale leerplek, stageplaats of traineeship? Tijdens de banenavond kom jij alles te weten over de kansen bij Piels-Hoppenbrouwers.

Over Hoppenbrouwers

Werken bij een groot bedrijf dat toch kleinschalig aanvoelt? Bij Hoppenbrouwers heb je 1000 collega’s, maar werk je in een hecht en gezellig team. Werkplezier staat bij ons voorop.

Hoppenbrouwers is een moderne totaal installateur. Je kunt als technici aan de slag gaan in uiteenlopende technische disciplines zoals Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering, Sprinkler, Duurzame Energie, Inspecties en Beheer, Onderhoud en Service.

Al meer dan 100 jaar

We bestaan ruim een eeuw. Een betere leerschool kun je niet hebben. Dit dachten de ruim 250 bbl-leerlingen en duale studenten die jou het afgelopen jaar al voorgingen ook.

Met vestigingen in Udenhout, Dongen, Deurne, Nijmegen, Utrecht, Roosendaal, Best, Heesch en Rosmalen is er altijd wel een Hoppenbrouwers bij jou in de buurt.

Kom je ook?

Zin om bij Hoppenbrouwers te komen werken of stage te lopen? We zien je maandagavond 13 mei om 19:00 uur graag op één van onze vestigingen.

Specialismes per vestiging:

Udenhout: Totaal Installateur: alle specialismes.
Deurne: Industriële Automatisering, Beveiliging, Inspectie, Zonnestroom, Utiliteit & Woningbouw en Panelenbouw.
Dongen: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Beveiliging, Inspectie en Zonnestroom.
Roosendaal: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Beveiliging en Inspectie, Industriële Automatisering.
Nijmegen: Elektrotechniek, Beveiliging, Werktuigbouwkunde
Best: Elektrotechniek en Beveiliging
Heesch: Werktuigbouwkunde
Utrecht: Industriële automatisering
Rosmalen: Werktuigbouwkunde

Aanmelden Banenavond